Ens avalen els nostres clients

Dídac López

- Cap d'informàtica de la UdG

"SistemesCAT és per a la UdG més que un proveïdor: és un soci tecnològic que ens acompanya des de fa molts anys amb el seu coneixement, serveis i subministres, tant en equips d’usuari com en servidors i infraestructura, així com en serveis de suport. La nostra confiança en SistemesCAT està basada en molts valors, on la confiança mútua i el compromís en són fonamentals. Recomanar-los a companys d'altres organitzacions i empreses em dóna la garantia de saber que els poso en mans de professionals de la màxima confiança."

Joan Puig

- Responsable Sistemes Department d'Informatica de Frit Ravich

"En el Departament d’Informàtica de Frit Ravich estem immersos en continues evolucions fruit del creixement constant de la nostra companyia, per tant ens cal confiar amb proveïdors eficients i ràpids, que ens puguin subministrar el requerit en les millors condicions i des de fa 5 anys SistemesCAT ha complert cadascun d’aquests requisits."

Miquel Castells

- Dept. Informàtica Comexi Group

"A Comexi com a empresa en continua expansió i creixement li calen partners fiables, tècnicament avançats  i implicats en els projectes que se'ls encarreguen. En el cas de SistemesCAT hem trobat aquestes característiques. Estem especialment satisfets del projecte de seguretat perimetral de tot el grup Comexi:  Seu central de Riudellots i les delegacions de Catalunya, Itàlia i Brasil que es va desenvolupar amb total èxit."

Francesc Segarra

- Cap del Dept. de Serveis Informàtics i Noves Tecnologies de l'Ajuntament de Roses

"El Departament de Serveis Informàtics i Noves Tecnologíes de l'Ajuntament de Roses ha trobat en SistemesCAT un partner tecnològic amb una manifesta voluntat de servei, que s'esforça en oferint-nos les millors solucions a les nostre necessitats."

Xevi Salvi

- CEO d'AgroSALVI, SL

"La nostra relació amb Sistemes CAT és des de fa més de 15 anys, amb un breu parèntesi on vam veure la necessitat de tornar a externalitzar la informàtica de l’empresa. En una PiME és important poder comptar amb el suport i assessorament informàtic, i així poder centrar-nos en la nostra activitat principal del dia a dia, que és el que realment ens ocupa. Això ho hem pogut solucionar gràcies al Contracte Informàtic de Manteniment Anual Global (CIMAG)."

Lluís Riquelme

- CEO Comgest Economistes

"Comgest Economistes aviat farà 20 anys des de que va iniciar la seva activitat, durant els quals SistemesCAT Informàtica ha estat el seu proveïdor Informàtic. Durant aquest temps, ha quedat demostrada l’eficàcia i la professionalitat de les persones que integren l’equip humà del'empresa, atenent i solucionant les nostres necessitats informàtiques. Si hem de resumir la nostra opinió sobre SistemesCAT, aquesta seria: LA QUALITAT DEL SEU SERVEI I DELS SEUS PROFESSIONALS."

Paco Berta

- Cap de secció de sistemes i Comunicacions de l'Ajuntament de Girona

"Fa més de 20 anys que SistemesCAT és proveïdor de l’Ajuntament de Girona, en projectes principalment de subministrament de maquinari i programari, així com també d’externalització de serveis. Vull destacar la professionalitat i l’elevada implicació de tots els nivells de l’empresa per aconseguir sempre un resultat òptim."

Josep Mª Solé

- CEO Fundació Tutelar de les comarques gironines

"La Fundació Tutelar de les Comarques Gironines ha assumit, en relativament poc temps,  responsabilitats molt sensibles en la vida de moltes persones, gestionant les seves principals dificultats i, massa sovint, fent-ho en entorns de conflicte. La qualitat de la nostra difícil feina és avaluada constantment per les autoritats judicials i per l'administració. Per respondre a tan alta exigència -la de la tasca en si, i la dels necessaris controls- la nostra organització ha hagut de crèixer a ritme de vertigen, revisant els nostres processos interns i reorganitzat-nos constantment. No ha estat senzill, però hem tingut la sort de comptar amb molts suports, entre els quals el de SistemesCAT, que ens ha ajudat donant resposta al creixement de les nostres necessitats de gestió de dades i a la voluntat de la direcció d'estar tan a l'avantguarda com es pugui en l'ús de la tecnologia disponible."

Ruben Díaz

- Head of IT Department at ICRA

"Des de la creació de l’ICRA,  SistemesCAT sempre ens ha donat un magnífic servei. Un servei proper, amb una comunicació directe i fluïda, flexible amb les nostres necessitats i amb les garanties màximes de qualitat. La renovació del nostre CPD i la implantació del pla de pagament per ús en les impressores són tan sols dos exemples de feina ben feta i col·laboració estreta que mantenim amb aquest proveïdor des de fa ja més de 6 anys."

David Comas

- CEO Nexus Geografics

"La nostra experiència amb Sistemes CAT és molt bona i satisfactòria. A l’any 2009 ens vam plantejar virtualitzar els nostres servidors (una trentena) i acompanyar-ho d’un sistema de backup prou bó per anar a dormir amb la consciencia tranquil·la. Gestionem grans volums de dades (alguns TB) dels diversos projectes que fem cada any i necessitàvem estar 100% segurs de la solució que triéssim.Vam tenir reunions amb tres proveïdors especialitzats i vam escollir Sistemes CAT perquè les seves explicacions van ser clares, directes i raonades, basades en una tecnologia sòlida. Han passat més de cinc anys, el sistema funciona molt bé i comptem amb ells per seguir millorant i evolucionant el sistema."

Ricard Marcó

- Director TIC Grup Ros

"Des de fa ja un bon nombre d’anys Sistemes CAD es el nostre proveïdor tecnològic en maquinari i programari. La relació durant tots aquests anys ha estat satisfactòria i ens ha permès, entre d’altres projectes, poder virtualitzar tots els nostres servidors, així com treballar amb escriptori remot via Citrix."