Solucions al Núvol

Quan la mobilitat o el treball col·laboratiu són un factor clau

Hosting

Col·laborem amb els més importants proveïdors d’infraestructura al núvol de les nostres contrades, oferint als nostres clients solucions de hosting per a les seves webs, serveis de ftp, missatgeria…

Backup al núvol

Les actuals línies de comunicació amb internet (sobretot fibra òptica) a uns preus excepcionals ens permeten implementar projectes de còpia de seguretat al núvol. Molt orientat a empreses que volen tenir addicionalment a la còpia externa que extreuen de les seves oficines, tenir una còpia de seguretat de les seves dades més importants; sempre amb un alt nivell de seguretat per a garantir la privacitat i integritat de les dades.

Google Apps

Migrem sistemes tradicionals de missatgeria a Google Apps. Inicialment per tenir els serveis bàsics de correu, contactes, calendari, ja en un entorn conegut per tothom com és el Gmail, permetent la mobilitat en dispositius Android, Apple… un cop arrelat i gestionat el canvi a les empreses, les ajudem a obtenir grans millores en la seva productivitat, emprant la resta d’aplicacions de la Suite d’Apps, i sense cost addicional.

Actualment la majoria d’empreses disposen d’un sistema de missatgeria i agenda, moltes d’elles amb infraestructures Microsoft Exchange/Outlook o Lotus Notes.

Els requeriments generalitzats dels usuaris professionals de treballar col·laborativament i des de qualsevol lloc, han fet que SistemesCAT proposi una implementació del servei de missatgeria i de documentació compartida basada en cloud: Google Apps.

La plataforma o suite de Google Apps permet el treball en equip:

  • Calendaris compartits
  • Arxius
  • Informació documental: creació i edició de documents ofimàtics online
  • Accés de tota la informació desde qualsevol lloc, etc.

SistemesCAT estructura la implementació en diferents fases per aconseguir una migració tan transparent com ens permeti el sistema.

En la majoria de projectes de migració un dels grans estalvis és la desinversió en l’espai a disc dels servidors de correu, on hi ha les busties dels usuaris com els arxius històrics.

Google dóna 30 Gb a cadascun dels usuaris amb un cost de 40 € per usuari/any, fet que per a una empresa amb 10 usuaris requereix un servidor uns 300 Gb d’espai de disc lliure, a ser possible disc d’alta velocitat i alhora securitzat. Tan sols pel fet que suposa la inversió en l’espai i tot el que implica la contingència del sistema fa que hi hagi un retorn important de la inversió.

Altres punts importants a destacar son els estalvis que provenen amb l’increment de la productivitat dels treballadors que fan servir la plataforma de Google Apps, emprant el millor motor de cerca del món, tenir en un únic lloc (a la pròpia bústia) tot l’històric de corrreus, etc.

Google Apps no és tan sols missatgeria, calendari o contactes, sinó altres aplicacions com Drive, HangOuts, Sites, Formularis… que faran que la seva empresa tingui noves eines de treball, incloses en el preu de la subscripció.

Aplicacions de negoci (ERPs...)

Podem ajudar-vos en l’assessorament i en la migració de serveis i aplicacions que teniu actualment en els vostres ordinadors/servidors locals, en solucions que els mateixos fabricants d’ERPs… estan oferint en el núvol.