Qui som?

SistemesCAT, empresa líder en Tecnologia Informàtica de les comarques gironines, amb experiència des de 1989 en el sector més dinàmic del mercat, està estructurada per a donar solucions informàtiques integrals i d’alt coneixement a empreses, despatxos professionals, corporacions i Administració Pública.

L’equip humà de SistemesCAT està format per més de 15 professionals, en contínua formació i implicats en la millora constant de la qualitat i el servei al client.

Des de l’inici tenim una fita: Ser els Socis Tecnològics dels nostres clients en la consecució dels seus objectius empresarials.

Els nostres valors
Icones_valors-2
Coneixement
Icones_valors-3
Proximitat
Icones_valors-1
Compromís
Perquè SistemesCAT?

El raonament i la lògica són fonamentals a les empreses i organitzacions del segle vint-i-u.

El pensament crític, el coneixement, la proximitat i el compromís per sistema són els valors de SistemesCAT.

Sabem i coneixem els nostres clients, parlem el seu llenguatge, aquesta proximitat fa evolucionar el seu negoci amb eficiència i seguretat. El nostre llarg recorregut de més de 25 anys oferint serveis integrals en solucions informàtiques ho garanteix.

Vàrem néixer amb la popularització de la informàtica empresarial, i hem evolucionat amb ella.

En els darrers anys hem evolucionat cap a una empresa altament tecnificada, però sense perdre cap dels valors que ens ha fet arribar fins aquí.
D’aquí el missatge del nostre eslògan: “SistemesCAT. Compromís per sistema.”

I també perquè:

  • som una empresa que reinverteix anualment la majoria dels beneficis en el negoci i això permet gaudir d’una clara solvència econòmica i financera
  • tenim una gerència “bicèfala” on el binomi cultura empresarial + cultura informàtica ens dona una visió 360º
  • disposem d’un departament tècnic amb enginyers altament qualificats i certificats que actuen des de l’estudi del projecte del client fins a la execució del mateix
  • ens recolzem en els principals fabricants i partners del sector: Hp, Microsoft, VmWare, Google, Cisco…
  • disposem de maquinari per cessió en cas d’avaria o “desastre” informàtic: servers, switchos, discs, sistemes de còpies, firewalls…
  • nombroses històries d’èxit i clients fidels avalen la nostra capacitat tècnica i valors empresarials.
Les nostres qualitats
Una organització innovadora