Micro i eines de disseny

Quan ens cal maquinai o programari per al nostre treball diari

Microinformàtica

Unic Preferred Partner Silver de Hewlett Packard a les comarques gironines, disposem de les més altes certificacions en productes, serveis i solucions HP.

Certified Partner de Microsoft, Microsoft Certified System Administrator, disposem de les més altes certificacions en sistemes operatius de servidor i altres solucions Back Office.

Subministrem maquinari i programari de fabricants de primera línia que garanteixin la qualitat en el producte i en el servei pots-venda.

Subministrament, instal·lació i configuració de:

 • Ordinadors estàtics HP, Lenovo i Apple en format mini-torre: torre de reduïdes dimensions, small form factor: mini-torre encara més reduïda i USDT : mini ordinador que permet mitjançant un kit integrar-se a la part de darrere del monitor TFT HP
 • Ordinadors portàtils HP, Lenovo, Toshiba i Apple des de 8,9” de pantalla fins 18,4”, amb o sense replicador de ports.
 • Monitors HP i d’altres marques, des d’usuaris d’ofimàtica fins a altes prestacions d’imatge.
 • Escàners HP
 • Impressores HP o d’altres fabricants, de tinta, làser i multifuncions. Impressores de gran format HP/plotters.
 • Sistemes Operatius i programari de Microsoft
 • Programes d´antivirus i anti-spam.
 • Terminals Thin Client HP i nComputing.
 • Dispositius de xarxa HP, Cisco i D-link
 • SAI´s Salicru.
 • Sistemes Audiovisuals: pantalles, projectors i pissarres interactives
 • Sistemes de Video Vigilància: Càmeres, càmeres IP
Eines de disseny

Som els únics distribuïdors a Girona dels productes Autodesk, des de els clàssics AutoCAD i AutoCAD LT, fins a les darreres solucions en Disseny Mecànic 2D i 3D: Mechanical i Inventor, les solucions per Arquitectura, Disseny, GIS i la resta de l’extens port-foli d’Autodesk.

Proveïm els nostres clients amb estacions de treball Hewlett Packard per CAD, així com solucions gràfiques i sistemes d’impressió en gran format del mateix fabricant.

25 anys donant Serveis de Formació, Consultoria i Outsourcing dels programes de CAD que comercialitzem, fan que també el CAD a Girona sigui SistemesCAT. Més de 2.000 professionals han rebut la nostra formació amb èxit.

Hem contribuït a l’actualització tecnològica dels nostres clients i a augmentar la productivitat de les oficines tècniques de les principals empreses gironines de fabricació en general i especialment de maquinària i components, així com a les oficines tècniques de l’Administració Local i Comarcal, i als despatxos professionals d’arquitectes, enginyers, arquitectes tècnics, decoradors, etc..

L’aliança estratègica l’any 2006 amb el més important distribuïdor d’Autodesk de la península: Asidek-Cadtech, que ostenta la màxima categoria de partner d’Autodek, la categoria Gold Partner, ens ha permès abastar projectes d’alt nivell tècnic i punters tecnològicament a les nostres comarques, mitjançant l’especialització i els recursos humans, de coneixement i tècnics del nostre soci tecnològic.